Het spookt in de Oostermeent

Spoken, geesten, heksen en vele andere griezels waren vandaag aan het spoken in de Oostermeent op zoek naar snoepjes. De Ghostbusters zouden er echt een hele zware kluif aan hebben gehad om deze griezels te bestrijden. Dit jaar organiseerde het winkelcentrum weer het Halloweenevent. Kinderen mochten een kijkje nemen in de spooktent op het plein waar geregeld angstschreeuwen uit kwamen. Er werden lampionnen uitgedeeld waarmee de kinderen langs diverse winkeliers konden lopen om zo lekkere snoepjes te kunnen inslaan.Vanavond is er ook een Halloween optocht die start om half 7 start vanaf de speeltuin in de Jacob van Heemskerkstraat. Wil u ook meedoen en woont u in de buurt? Zet dan een kaarsje voor het raam en u kunt enge griezels verwachten aan de deur vanavond.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter