Corona centrum bij Tergooi

Corona

Met man en macht is er gewerkt aan de opbouw van het Centraal Corona Centrum van de huisartsenpost bij Tergooi in Blaricum. Er zijn diverse units neergezet waar patiënten opgevangen kunnen worden die mogelijk het Corona virus hebben.

De post is vanmorgen al open gegaan maar de brandweer is op dit moment nog bezig met het installeren van onder meer verlichting.

Corona

Inmiddels is ook de eerste patiënt opgevangen op de IC van het ziekenhuis in Blaricum. Op de locatie Hilversum zijn acht Corona-patiënten opgenomen. Het ziekenhuis is sinds vrijdag in “code rood” dat betekent dat het alleen nog bereikbaar is voor spoedgevallen.

We wensen alle patiënten en het zorgpersoneel veel kracht en sterkte toe.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek fotografie

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter