Chill Aut! in Connect voor jongeren met autisme

Vanaf 1 november start Jongerencentrum Connect het programma Chill Aut!, voor jongeren met autisme. Jongeren met autisme hebben aangegeven dat zij graag meer met leeftijdsgenoten om willen gaan. De gemeente, Jeugd en Gezin en het jongerenwerk zijn hiermee aan de slag gegaan. Samen zijn zij gekomen tot Chill Aut!, bijeenkomsten speciaal voor jongeren met autisme.

Elke donderdag in Connect

De avonden zijn voor Huizer jongeren van 13 tot 16 jaar met autisme. Elke donderdag is Connect van 19.00 tot 21.00 uur open voor deze groep jongeren. Chill Aut! wordt begeleid door twee jongerenwerkers. Elke week staat er een andere activiteit op het programma. Bekijk de website van Connect voor het programma, meer informatie en hoe je je aan kunt melden: www.connecthuizen.nl.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter