oud en nieuw Huizen. Vos ijzerhandel

We rijden of lopen er allemaal wel eens langs zonder te bedenken hoe het er hier vroeger ooit uitzag. Vos IJzerhandel is sinds 1908 een vakhandel in ijzerwaren en gereedschappen, gelegen aan de Middenweg 21. Ben Vos was zo aardig om deze foto in te sturen, zodat we er een mooi beeld van kunnen maken hoe alles verandert in de loop der tijd.

Heb jij ook nog een mooie foto? Stuur hem in en wellicht maken we er ook zo’n samengevoegde oud en nieuw foto van! Tot de jaren 90 is ongeveer interessant voor ons doel. Om de foto’s mooi te kunnen laten overvloeien is het handig als er herkenbare punten zoals gebouwen opstaan om het te kunnen uitlijnen. Denk aan winkels die zijn veranderd. Waar stonden vroeger de telefooncellen? Of juist met personen, hoe is de mode veranderd in de tijd? Voertuigen etc etc. Foto’s kunnen gemaild worden naar: Vincentfotografie@gmail.com

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier de laatste nieuwtjes en leukste foto’s uit Huizen.  Wil je onze berichten blijven volgen ? Like ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee

Foto’s: Ben Vos en Vincent Snoek.

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter