De beste rookworst van Huizen

Gisteravond is tijdens het Huizer Café de prijs voor “De beste rookworst van Huizen” uitgereikt aan Nico Klein Vleeswaren. Nico Klein zijn rookworst werd door een jury – bestaande uit deskundigen en leken – uitgeroepen tot de beste. Vooral de kruidige smaak werd door verschillende juryleden geroemd. Nico zijn geheim? “Buitenlandse kruiden”.

Duidelijke winnaar

Volgens presentator Bert Schaap valt er te spreken van een duidelijke winnaar. “Het verschil tussen de nummer 1 en de rest was opmerkelijk groot. De jury was overduidelijk eensgezind in de beoordeling”. Het publiek mocht meegenieten van de overgebleven stukjes worst.

De volledige uitslag:

  1. Nico Klein Vleeswaren
  2. Keurslager Peter de Jong
  3. Keurslager Koelewijn
  4. Keurslager Van Schaik
  5. Slagerij De Kroonbuger en Scharrelslager Michel Welling (gedeelde plaats)

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter