Nationale Koffiedag in De Boerderij

De vierde dinsdag van september is Nationale Koffiedag. Waarom? Om aandacht te schenken aan de kracht van ontmoeten bij een kop koffie. Vroeger kwam men samen bij de waterput om het wel en wee van het dorp te delen, nu doet men dat bij de koffiemachine. En niet alleen dat: wist je dat iemand warmere gevoelens voor je heeft als je deze persoon een kop warm drinken in handen geeft? Doe er je voordeel mee!

Een vijftigtal ondernemers ontmoette elkaar vandaag in De Boerderij om met een kop koffie in de hand het netwerk uit te breiden. De Mindvakman (Paul en Jonas) nam de aanwezigen mee in een reis door het brein. Hoe werkt het, hoe spreek je het aan en hoe kun je je voordeel doen met deze kennis? En wat heeft koffie ermee te maken?

Wellicht leer je het antwoord op deze vragen volgend jaar op de vierde dinsdag van september. Hopelijk organiseert Fortune Coffee ’t Gooi dan weer zo’n leuke bijeenkomst! Maar niet in De Boerderij, want die is voortaan gesloten voor dit soort activiteiten.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter