Uber Taxi in Huizen

uber taxi gooi

De inmiddels bekende taxidienst Uber is sinds kort ook in het Gooi beschikbaar. De Huizer taxichauffeur Philip Kenter biedt deze steeds populairder wordende dienst nu aan als Uber Taxi Gooi en is 24/7 beschikbaar. Gereden wordt onder de Uber X variant (voordeligste).

“Er bleek in het Gooi steeds meer vraag te zijn naar de Uber taxi, maar er was nog weinig aanbod” aldus Philip. “Naast het reguliere bestelde taxivervoer ben ik daarom ook via deze Uber app inzetbaar.”
Uber Taxi Gooi is, net als alle Uber taxi’s, een officieel taxibedrijf dat voldoet aan alle wettelijke eisen als vergunningen en opleidingen.

Hoe werkt Uber ?
Je bestelt een Uber taxi met je smartphone. Hiervoor moet je eerst de Uber app downloaden via de Appstore of Google Playstore.
Ben je eenmaal geregistreerd, dan werkt het bestellen van een Uber taxi heel makkelijk. Open de app en je ziet dan op het kaartje de locaties van beschikbare taxi’s. De app weet automatisch wat jouw locatie is, dus je hoeft alleen maar je eindbestemming in te voeren en je krijgt meteen een prijsindicatie. Klik op de button en je taxi is besteld. Bovendien word je dus ook opgehaald als je zelf niet precies weet waar je bent. Handig!

Zo betaal je bij Uber
Je krijgt een sms’je als je taxi gearriveerd is. Overigens kan je ook op het kaartje op je telefoon zien of de taxi er al aan komt en wie de chauffeur is. Je kan hem/haar dus eventueel bellen of een berichtje sturen.

Ben je op de plaats van bestemming aangekomen, dan wordt het bedrag dat je moet betalen automatisch van je creditcard afgeschreven (deze heb je tegelijk met je registratie aan je account gekoppeld); je hoeft dus geen contant geld bij je te hebben. Maak je met meer personen van de taxi gebruik, dan kun je de prijs delen. Via de app nodig je je vrienden uit om mee te betalen. Zij moeten dit verzoek accepteren verschuldigde bedrag automatisch wordt gedeeld over de betreffende creditcards.

Over Philip
Philip Kenter is agent in Sport en Mode, maar dit is erg seizoensgebonden werk. Hierdoor is hij vorig jaar ook gestart met zijn taxibedrijf in Huizen. “Dit werk is nog veel leuker dan ik vooraf gedacht had. Tot nu toe ontmoet ik alleen maar leuke mensen en heb ik prachtige gesprekken. Het handige van de Uber taxi is voor mij dat ik mijn tijden helemaal zelf kan indelen.” Wil je verzekerd zijn van Philip als chauffeur en zijn hybride taxi is het ook mogelijk om vooraf te reserveren. Hiervoor is Philip rechtstreeks te bereiken op 06-15325180. Handig voor bijvoorbeeld een taxirit naar Schiphol….en die heb je al voor een bedrag van circa €50,00.

Wil je meer zien over deze taxiservice ? Kijk en like de facebookpagina van Uber taxi Gooi

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Wil je ook als Huizer ondernemer in de spotlights ? Vraag ons naar de voordelige tarieven.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter