Het is weer tijd voor vuurwerk!

Vos IJzerhandel heeft met Vuurwerk Huizen al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vuurwerkverkoop in de regio Huizen, Hilversum, Laren, Bussum e.o. en een ruime keuze sier- en knalvuurwerk. Tijdens de verkoop staat service hoog in het vaandel. Met getrainde vuurwerkverkopers geeft Vos IJzerhandel u deskundig advies voor een fantastische avond.

Hoge kortingen

Vuurwerk Huizen verkoopt dit jaar een nog uitgebreidere vuurwerkcollectie met weer vele soorten mooi vuurwerk, waaronder een ruime sortering van de nieuwste siervuurwerkartikelen van 500 gram, die sinds een paar jaar verkocht mogen worden. Er is groots ingekocht, dus veel artikelen zijn 1+1 gratis of met kortingen tot wel 60%!

Jubileumcake

Er is ook een ruime sortering van cakeboxen met daarbij ook de nieuwste Compound cakeboxen. Deze compound cakeboxen hoef je maar 1 keer aan te steken! Een hele speciale siercake is de cake met daarop de beeltenis van Bert Vlaanderen, die zijn vijftigjarig jubileum viert!

Winkel

Wil jij het mooiste vuurwerk van Huizen? Kom dan naar Vos IJzerhandel en laat je informeren door de profs. Vos vind je natuurlijk aan de Middenweg 21 in Huizen.

Openingstijden
Maandag 07:30-18:00 uur
Dinsdag 07:30-18:00 uur
Woensdag 07:30-18:00 uur
Donderdag 07:30-18:00 uur
Vrijdag 07:30-18:00 uur
Zaterdag 08:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie:  Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter