Volgende week maandag gaat de Crailoseweg dicht

HUIZEN – Weet u het nog ? Aankomende maandag gaat de Crailoseweg dicht tot en met vrijdag 9 november. Dat wordt omrijden dus. Vanwege wegwerkzaamheden wordt het stukje tussen de IJzeren Veldweg tot aan de rotonde aan de Aalberselaan afgesloten. De inrichting van de komgrens zal worden gewijzigd en het middeneiland worden vergroot. Er worden zolang tijdelijke omleidingen ingesteld.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter