Huizer toptalent in boek vastgelegd

Demi Brama is pas 16, maar is een toptalent in de wereld van het paaldansen. Haar grote droom is om ooit luchtacrobaat te worden bij Cirque du Soleil. Geïnspireerd door haar passie en doorzettingsvermogen legden Johan en Herma van Dreven een jaar uit haar leven vast in een boek. Vandaag werd het boek in de Krachtcentrale gepresenteerd.

Leven voor talent

Het boek, genaamd ‘Leven voor talent’ is een tweetalig fotoverslag van een jaar keihard trainen en doorzetten om te behoren tot de absolute wereldtop. Herma en Johan van Dreven drongen tot elk hoekje van Demi’s leven door en werden daarbij volledig ondersteund door Demi’s omgeving. De keuze uit 8000 foto’s heeft geresulteerd in een boek dat een mooi kijkje geeft in het leven van een Huizer toptalent.

Crowdfunding

Het boek, dat deels door crowdfunding tot stand is gekomen, is vanaf maandag 17 september te koop bij Boekhandel Flevo en Bruna in ons dorp. Vanaf de 21e is het te koop bij alle boekhandels en via bol.com.

Presentatie in de kelder van de Krachtcentrale

Ontlading na de presentatie

In restaurant De Krachtcentrale

Herma van Dreven, Demi Brama en Johan van Dreven signeren het eerste exemplaar voor wethouder Marlous Verbeek (midden)

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter