Heel Huizen bakt voor André

André Visser, de leukste pakketbezorger van Huizen ? Of kent u hem nog als bezorger van uw tijdschriften ? Één ding is zeker André Visser is toch wel een heel bijzondere Huizer. Binnenkort gaat hij met zijn welverdiende pensioen en ontving hij vandaag een lintje uit handen van de burgemeester. Een feestelijke afscheid en een feestelijke gebeurtenis die de hele buurt met hem wilde vieren. Met “Heel Huizen bakt voor André” werd André vanavond verrast met een enorm leuke supriseparty. Bewoners uit alle straten van “zijn wijk” bakten er op los en maakten de mooiste taarten en cakes en hebben een groots buurtfeest georganiseerd………. we hebben een leuke sfeerimpressie van gemaakt van dit hele bijzonder en hartverwarmende initiatief van honderden bewoners en winkeliers….  Fantastisch !

fotografie Vincent Snoek

Op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes of uitgaanstips op de evenementenagenda. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter