Stripmaker des vaderlands

Wie moet de Stripmaker des Vaderlands worden? Als het aan ons ligt weten we het wel. De Huizer Pieter Hogenbirk is genomineerd voor deze functie. Er zijn 4 genomineerden, stemmen kan via stripmakerdesvaderlands.nl. Bekijk ook eens naar de anderen voor je stemt, want Pieter vind het belangrijk dat de beste wint.

Hij of zij moet een ambassadeur worden voor het beeldverhaal en het medium strip in de volle breedte laten zien’, zegt Caroline van der Lee, voorzitter van de stichting die de Stripmaker des Vaderlands heeft opgezet. ‘Daar hoort ook bij dat er projecten en activiteiten ontwikkeld worden die de strip op de kaart zetten. En de Stripmaker des Vaderlands kan bij een gebeurtenis van nationaal belang een visie op de actualiteit in stripvorm geven.’

 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier de laatste nieuwtjes en leukste foto’s uit Huizen.  Wil je onze berichten blijven volgen ? Like ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter