Hello Goodbye Janneke

de langeNa 44 jaar op handen gedragen.  Janneke David nam op 31 december afscheid van De Lange Herenmode. Niet alleen de laatste dag van het jaar, maar ook van een periode van 44 jaar werken in de herenmodezaak in Huizen. “Ze is nog door mij opa Gijs aangenomen” lacht Gert-Jan de Lange. Samen met familie en al het personeel nam Janneke afscheid in de winkel.
Janneke is er nuchter onder: “Ik heb gelukkig geen geraniums, dus ik kan er ook niet achter gaan zitten. Ik ga eerst eens een maand niets doen. Gewoon lekker een beetje een vakantiegevoel hebben. Maar ik heb zoveel hobby’s, ik kom straks tijd te kort.”

de lange herenmode

Na 44 jaar heeft Janneke dus heel wat Huizer heren, en ook van daar buiten, in het nette pak gestoken. Nu genieten van een welverdiend pensioen. Veel geluk !

Blijf op Huizer hoogte!

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam, een ander logo maar met dezelfde fotografen en dezelfde berichten als u van ons gewend was. Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z in beeld. Verhuis met ons mee en volg ons op de nieuwe facebookpagina OpHuizerhoogte

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

 • Reageer
  Anneke Nauta-Bodt
  3 januari 2017 op 11:17

  Fantastisch Janneke!
  Je was altijd een stralende persoonlijkheid bij De Lange!
  Heel veel plezier van je welverdiende pensioen!

 • Laat een reactie achter