’t Voorproefje

HuizerdagInmiddels is het Voorpoefje traditie geworden op de vrijdagavond voorafgaand aan Huizerdag. Met hapjes en drankjes, gezellige muziek voor iedereen is het altijd een sfeervol avondje op het Oude Raadhuisplein. Dit keer is zowel het voorproefje als Huizerdag in het teken van Après Ski. Dat moet wel een leuke avond worden. Kijk hier voor het programma voor de vrijdagavond;

Programma Voorproefje  7 september:

18:30 uur proeverij van wijnen, kazen en hapjes
18:30 uur Coverband Cheek to Cheek
19:00 uur Modeshow Hart van Huizen
19:30 uur Coverband Cheek to Cheek
19:45 uur uitreiking Kleurwedstrijd
20:00 uur Modeshow Hart van Huizen
20:30 uur Coverband Cheek to Cheek
21:00 uur Modeshow Hart van Huizen
21:30 uur Coverband Cheek to Cheek
22:30 uur einde Voorproefje

Kinderen kunnen geschminkt worden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter