Mooi Huizen: Phohiflat

phohi flat

Gisteravond werd een deel van de Zenderwijk rond de Phohiflat getroffen door een storing in de straatverlichting. Dat vinden wij voor heel even niet erg; zo hebben wij de mogelijkheid gehad om eens met extreem lange sluitertijd de flat vast te leggen. Met de straatverlichting aan krijg je nooit zo’n vrij zicht zonder licht ertussen. Deze foto is samengesteld uit zes foto’s: de eerste foto heeft een sluitertijd van maar liefst tien minuten! De andere vijf hebben een sluitertijd van drie en een halve minuut en zijn voornamelijk gemaakt om de lichtstrepen van de auto’s vast te leggen. Je ziet eigenlijk een tijdsbestek van ongeveer twintig minuten in één foto. Door de foto’s op elkaar te stapelen in een bewerkingsprogramma en de lichtere delen over de donkere delen heen te leggen worden alle lichtstrepen zichtbaar op de bovenste foto. Dit is wel wat “simpel” uitgelegd, natuurlijk.

Meerdere straten nabij de flat hadden last van de storing. Wat de storing veroorzaakt heeft is ons onbekend.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter