Mooi Huizen

Ik sta op de Hellingstraat en draai een rondje. Links de prachtige statige gevel van het huis op de hoek, rechts het kleine tuintje met bijpassend klein huisje….een prachtig bloemetje dat tussen de klinkers doorgroeit.  Zo veel mooie details op zo’n klein stukje  dorp.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen van A tot Z in beeld. Zo zijn het foto’s van ons mooie dorp of zijn het de laatste nieuwtjes. Volg ons op onze facebookpagina en kijk zo met ons mee en blijf op Huizer hoogte !

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Tom Roodenburg
    11 mei 2017 op 22:58

    de botter welk afgebeeld word is de AM 1. Op de werf van de gebr..Schaap in 1890 gebouwd. Thuishaven is nu Almere-Haven.

  • Laat een reactie achter