In de rij voor vertrekkende wethouders

Vandaag was er voor alle inwoners, collega’s, bedrijven en andere geïnteresseerden de kans om afscheid te nemen van de drie vertrekkende wethouders: Janny Bakker, Gerrit Pas en Marianne Verhage. Janny Bakker neemt na vele jaren in de lokale politiek, waarvan de laatste twaalf jaar als wethouder, afscheid van het Huizer gemeentehuis. Gerrit Pas en Marianne Verhage zagen helaas hun partij niet terugkeren in het college.

Afscheid

Van 16.00 tot 18.30 was er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de wethouders. Af en toe stonden er lange rijen, maar het wachten werd verlicht met een hapje en een drankje, die langs de rijen werden uitgedeeld. Ook was er in de kantine tijd en ruimte om oude bekenden en nieuwe gezichten te ontmoeten. Na afloop vertrokken de wethouders, hun partners en hun collega’s uit het vorige college met busjes naar een restaurant om nog eenmaal een gezellige avond met elkaar door te brengen.

Weet welke kant je op moet!

Er waren mooie cadeaus voor de vertrekkende bestuurders

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter