Hoosbuien zetten Huizen blank

Een bui die spreekwoordelijk het stof deed opwaaien. De zware regenval van vanavond ontging dan ook niemand. Meerdere straten stonden blank en ook de brandweer moest diverse keren assistentie verlenen in verband met wateroverlast.

wateroverlast

Op de Studiostraat onstond kortsluiting in de meterkast als gevolg van een blikseminslag. Gelukkig bleef de schade beperkt.

 

Ook de rest van de avond regent het nog wel even door en kunnen er nog flinke buien ontstaan.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter