Avondvierdaagse weer van start

avondvierdaagseVanavond om 18:00 uur ging de avondvierdaagse 2018 van start. Zo’n 2000 deelnemers trekken de komende 4 avonden weer door Huizen heen. Vanavond liep de route voornamelijk door het westelijke gedeelte van Huizen.

Geen avondvierdaagse zonder natuurlijk de verkeersregelaars. Zij zorgen er weer voor dat alles veilig verloopt, en ja…als automobilist sta je dan af en toe te wachten. Wil je dat voor zijn ? Dan vind je hier de routes voor de komende drie dagen. Of kom gewoon gezellig aanmoedigen !

avondvierdaagse huizenWe wensen alle wandelaars veel succes en hopen iedereen donderdag te zien bij het defilé voor het gemeentehuis.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter