Ski’s, hakken en teenslippers

ski

Op hakken en met tropische temperaturen betrad wethouder Marianne Verhage vandaag de skipiste van de wolfskamer om de nog jonge Els Tirion uit Huizen te huldigen. Zij werd maar liefst tweede op het Nederlands Kampioenschap skiën.

De broer en zus Thijmen en Merel de Ruijter uit Blaricum sleepten beiden de eerste plaats op het NK binnen en werden ook in de bloemetjes gezet door de wethouder Kennis van Blaricum.

ski

De skiers van het alpineteam van Skiclub Wolfskamer zijn net terug uit Kaprun voor weer een training. Thijmen en Merel zitten beiden op de Huizermaat en worden ook door school volop bijgestaan met hun sport. Naast een grote bos bloemen kregen zij ook nog een mooie cadeaubon om ze nog verder aan te moedigen voor de topsport die zij doen.
Alle drie van harte gefeliciteerd.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter