Huizen viert bevrijdingsdag

bevrijdingsdagVier Bevrijdingsdag ! en hoe…. Daar kwamen ze aan in één grote stoet. De legervoertuigen van “Het Gooi Bevrijd” kwamen vlak voor twaalf uur de Bovenmaatweg oprijden.  Er stond veel publiek langs de wegen om ze te verwelkomen met een gulle lach en een vriendelijke zwaai, maar daar bleef het niet bij.

legervoertuig

legervoertuig

Het konvooi parkeerde in de Oostermeent en was aanwezig tot 14:00 uur zodat iedereen de voertuigen van dichtbij kon bewonderen. Er was live muziek uit de tijd van de oorlog en veteranen stonden te dansen. Het was gezellig druk. Rond 13:00 uur kwamen er ook nog twee oude vliegtuigen over vliegen! oorlogskist

Kijk voor een nog uitgebreidere fotoserie op de Facebookpagina van: Vincent Snoek fotografie

Blijf op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter