Reddingbootdag KNRM

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) hield vandaag weer open huis. Iedereen was welkom om langs te komen tijdens de reddingbootdag!

Goed gevulde reddingbootdag

Zo mocht je mee met een tocht op “De  Huizer”, de “Nikolaas Wijsenbeek”of de “Prins Hendrik” Laatstgenoemde is een schip uit 1951 wat vroeger op de Noordzee in gebruik was. Daarnaast mocht je een kijkje nemen in een brandweerwagen en voor de kinderen waren er diverse leuke spelletjes.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter