Botter AM1 te water gelaten

Vandaag is de Botter AM1 te water gelaten in de haven van Huizen. Naast het normale onderhoud zoals schuur- en lakwerk, kreeg de AM1 dit jaar ook een aantal stukken nieuw eiken planken in de scheepsromp.

De Almeerse botter had niet alleen aan de buitenkant onderhoud nodig; ook binnenin moest het nodige gedaan worden. De motor heeft verzorging gekregen, er moest geschuurd en gelakt worden, en twee van de dekenpoten waren aan vervanging toe. Vlak voor het te water laten werd de mast terug op het dek geplaatst.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek en Inge Jansen

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter