Opknapbeurt voor de ophaalbrug

Huizen - opknapbeurt ophaalbrug

Voor de ophaalbrug ligt momenteel een grote boot van de firma Tebezo. De gemeente pleegt onderhoud aan de havens van Huizen en nu is de omgeving van de ophaalbrug aan de beurt. Onder andere de houten beschoeiing, palen, kades en steigers worden aangepakt. De brug wordt binnenkort ook geschilderd. De onderhoudsbeurt voor de oude haven volgt later. Er wordt dus hard gewerkt aan het opknappen van de haven en brug!

Huizen - opknapbeurt ophaalbrug
Huizen - opknapbeurt ophaalbrug

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Banner Fortune Coffee 't Gooi

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter