Stemmen in Huizen

Vandaag kan iedereen zijn stem uitbrengen op de kandidaat van zijn/haar keuze voor de gemeenteraad. Een belangrijke stem, want de gemeenteraad bepaalt veel in het dagelijks leven. Heb jij al gestemd? Het kan nog tot 21:00!

Bekijk hieronder de foto’s van een aantal stembureaus.

Stemmen in het leukste stembureau van Huizen!

In de Draaikom stond vandaag ontbijt, lunch en avondeten klaar

Stemmen in de Surfclub

Een van de meest bijzondere stemlocaties

Een van de mooiste stemlocaties

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter