Campagne voeren


Geheel in clubkleuren van de Huizer politieke partij cirkelt het gele vliegtuigje boven Huizen, een reclamesleep voorttrekkend. “Dorpsbelangen Huizen Lijst 4” luidt de boodschap. Zou Bert Schaap ook achter het raampje zitten of Marian Rebel ? Nou ja, aandacht hebben ze in ieder geval wel én ze zijn echt “ophuizerhoogte” 😉
CDA pakte het vanmorgen anders aan door appeltjes uit te delen bij de verkeerslichten op de Nieuwe Bussummerweg en Groen Links voerde campagne bij de bushaltes en gaan in gesprek met de Huizers door huis-aan-huis bezoeken.
Alles op alles voor de gemeenteraadsverkiezingen van morgen.


Er staan voor Huizen flink wat belangrijke items in de wacht. Worden we één gemeente met Laren en Blaricum, mogen de winkels open op zondag, geven we meer uit aan cultuur ?
Reden dus om hoe dan ook naar de stembus te gaan morgen.
Weet je nog niet helemaal zeker waar je stem naar uit gaat en sprong het verkeerslicht net op groen vanmorgen toen de CDA je wilde aanspreken ?
Doe dan hier de STEMWIJZER HUIZEN

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter