Zwevende kiezer?

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt vanavond hét lijsttrekkersdebat georganiseerd in het gemeentehuis. Een debat over de toekomst van Huizen aan de hand van actuele Huizer onderwerpen. De presentatie van het debat is in handen van Maartje van Weegen. Zij zal ervoor zorgen dat het een spannende en informatieve avond wordt. Het debat begint om 20.00 uur in de raadzaal van Huizen. Alle inwoners van Huizen zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Onderwerpen

De onderwerpen van het debat zijn gekozen uit actuele onderwerpen. Deze onderwerpen komen onder andere naar voren in de diverse verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen en in de StemWijzer van de gemeente Huizen.  Tijdens het debat zal Maartje van Weegen de lijsttrekkers de gelegenheid geven om hun standpunten over deze onderwerpen duidelijk te maken. Juist de tegenstellingen zullen hierbij goed naar voren komen. Natuurlijk blijven de meeste stellingen nog even een verrassing, maar denk in ieder geval aan de zondagsluiting van winkels.

Doel van het debat

Het doel van het debat is om iedereen de beleidsdoelstellingen en standpunten duidelijk te maken van de verschillende partijen. Wellicht weet u al welke partij uw stem krijgt. Maar misschien nog niet. In elk geval kunt u de vertegenwoordigers van de Huizer politiek die avond live in actie zien. Wie krijgt uw stem?

Voor alle inwoners

Alle inwoners van Huizen zijn welkom bij het debat. Het debat begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar. Bent u niet in de gelegenheid om naar het gemeentehuis te komen, dan kunt u het debat ook live volgen via de streaming die te benaderen is via gemeenteraadhuizen.nl.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter