De Gooise Karavaan komt er weer aan.

gooise karavaan

Vandaag trekt alweer de 29e editie van de Gooise Karavaan door Huizen. De lange stoet met zo’n 70 vrachtwagen start vanuit Baarn en komt rond lunchtijd aan in Huizen. In de vrachtwagens rijden de  cliënten uit de Amerpoort mee in de bijrijdersstoel. En wat een feest is dat ! Kom ook langs de route staan om de vrachtwagens en hun passagiers te verwelkomen. Altijd weer goed voor een kippenvelmoment.

De route door Huizen is als volgt:

Rond 12:12 wordt de Karavaan verwacht bij de rotonde Huizerweg-Blaricummerstraat en rijdt dan over de Randweg-Gooilandweg-Gemeenlandslaan-’t Merk-Bovenmaatweg-Delta- Zuiderzee – Bestevaer en komt rond 12:30 uur aan op de IJsselmeerstraat voor de lunch bij Coronel.

Om 14:00 uur vertrekt de stoet via de Bestevaer richting Baanbergenweg – Eemlandweg – Graaf Wichman – Gooilandweg – Randweg Midden – Blaricummerstraat  – Ceintuurbaan – Prins Bernhardplein – Naarderstraat – Crailoseweg en rond 14:16 verlaat de stoet Huizen naar de Amersfoortsestraatweg.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto’s Barbara Luyendijk

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter