Sinterklaas is aangekomen in Huizen

Sinterklaas is dit jaar gelukkig weer aangekomen in Huizen. Op de kade van het Nautisch kwartier stonden vele kinderen met hun ouders zingend op de goedheiligman te wachten. Van te voren had de sint al een pietenband en een voorraadboot met wel 300 kg pepernoten richting de haven gezonden.

Helaas kreeg pakjesboot 15 pech met de motor. Kluspiet die met de voorraadboot was meegekomen, pakte zijn gereedschapskoffer en werd snel door de KNRM naar de pakjesboot gebracht om de motor te repareren.

Gelukkig is dat gelukt. Tijdens het wachten werd het publiek geamuseerd door optredens van Modance en Winterguard The Pride. Bij aankomst werd Sinterklaas hartelijk ontvangen door de burgemeester en Hans Borremans van de stichting Sint in Huizen.

De pieten begonnen met strooien en Sinterklaas en de burgemeester gingen de hele kade af om iedereen een box te geven aan de kinderen die in spanning zaten te wachten. Na afloop ging hij naar het Fletcher hotel om daar uit te rusten. Bekijk hieronder onze korte fotoserie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter