Sneak preview; wat staat er op de kermis

De kermis is weer een stukje groter geworden. Vanaf vanmiddag werd er al opgebouwd en morgenochtend verwacht men de laatste kermisexploitanten. Wij namen alvast een kijkje om te zien welke attracties er inmiddels staan….
De polyp is nieuw dit jaar. Die mag natuurlijk niet ontbreken op de kermis. En als je nog geen kriebels genoeg hebt….neem plaats in één van de stoelen hieronder. Terug van weggeweest.

De kermis loopt inmiddels door tot aan het oude gemeentehuis en is daarmee weer een stukje langer dan de voorgaande edities op de Naarderstraat. Een goed teken.

kermisGrijpkraantjes, trampolines, ponyrijden, de schiettent en kleine kinderattracties zijn er ook volop.
Maar de grootste attractie wordt nu opgebouwd …..één van de grotere botsautobanen.

Morgenmiddag om 15:00 uur gaat de kermis open en is daarmee een leuke aanloop naar het voorproefje van de Huizerdag op vrijdagavond. Kom je ook ? IJsje eten bij Chielato’s, drankje doen op het terras bij het Wapen…… gewoon ff gezellig.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter