Aan wie verklaar jij de liefde ?

valentijn

Zaterdag 11 februari staat het winkelcentrum Oostermeent weer in het teken van Valentijn. LOVE IS IN….DE OOSTERMEENT!
Maak kans op een romantisch diner voor 2 bij de Verborgen Parel door mee te doen aan de fotowedstrijd op ons winkelcentrum. Net zoals voorgaande jaren pakken wij weer uit om u te helpen bij een romantische Valentijnsdag. Zo kunt u in een echte originele Greyhound bus op de foto! Deze foto wordt zo bewerkt dat u zich in een andere omgeving waant en ook maakt u kans op een diner voor 2. Er loopt een promotieteam rond die bloemen uit deelt aan onze vrouwelijke bezoekers maar ook maken zij romantische foto’s. Uiteraard is ons centrum gezellig versierd met ballonnen. Als dat geen romantische Valentijn wordt…..

Blijf Op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er gebeurt in Huizen ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en blijf op Huizer hoogte.
Wij brengen Huizen van A tot Z in beeld. De leukste foto’s en weetjes over Huizen, haar inwoners en ondernemers.  Like ons en kijk mee !

foto’s Inge Jansen

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter