Ernstig ongeval Crailoseweg

Aan de Crailoseweg heeft vanmorgen rond acht uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een persoon om het leven is gekomen. Bij het ongeval was een auto door een hek tegen een boom gereden. De ambulancedienst werd met meerdere voertuigen ingezet. Een traumahelikopter werd ingevlogen en ook de brandweer werd naar de plek van het ongeval gestuurd. Over de toedracht van het ongeval kan nog niets gezegd worden. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet daar onderzoek naar.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter