Aanrijding Huizermaatweg

Op de rotonde aan de Huizermaatweg en De Haar is vanochtend een voetganger gewond geraakt bij een aanrijding. Een slechtziende voetganger werd aangereden door een automobilist bij het zebrapad. De bestelbus raakte de persoon frontaal waardoor een ster in de voorruit kwam. Ambulancepersoneel wist de persoon te behandelen en naar het ziekenhuis te brengen. De straat was gedeeltelijk afgezet voor hulpverlening. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, mogelijk heeft de laagstaande zon een rol gespeeld.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter