Politie rijdt inbrekers klem

 

Op de Randweg is rond half 8 een voertuig klemgereden door de politie. Daarbij zijn 2 personen aangehouden. De bus voldeed aan het signalement van vanmiddag waar in Hilversum een inbraak is gepleegd met een bus met Engels kenteken, waar ook een burgernet melding voor was uit gegaan. In de bus trof de politie onder andere verschillende inbraakwerktuigen aan en goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De bus en alle inhoud is in beslag genomen door de politie. 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter