Snackbar Bambi gaat weer open

De Bambi gaat weer open ! “Als alles goed gaat hopen deze maand nog open te gaan.” aldus Carol en Neng.  Zij zullen de snackbar en het restaurantje aan de Havenstraat weer gaan voortzetten. “We blijven gewoon een snackbar en ook de naam Bambi blijft gewoon. Het enige verschil is dat we ook wat aziatische specialiteiten toevoegen aan het assortiment.”

Carol en Neng hopen deze week de vergunning binnen te krijgen en zijn nu druk bezig met de herinrichting van de zaak. We wensen Carol en Neng veel succes met hun nieuwe zaak “Bambi”.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter