Laatste sigarenwinkel sluit de deuren

Vandaag is Tabaksspeciaalzaak Bon aan de Karel Doormanlaan voor het laatst open. Als om 17:00 de deuren sluiten, heeft Huizen geen echte sigarenwinkel meer. Het pand is verkocht aan particulieren en zal omgebouwd worden naar een woonhuis.

Frankrijk

Eigenaren Richard en Gonnie hebben de zaak van de hand gedaan, en vertrekken naar Frankrijk. Daar hebben ze al sinds een aantal jaren een huis, en dat voelt al als thuis. Eigenlijk hadden ze liever een koper gehad die de zaak wilde overnemen, maar helaas waren daar geen gegadigden voor. Toch weer een stukje Huizer historie dat we straks alleen nog in de boeken kunnen terugvinden!

Veel bezoekers hebben een kaartje of cadeautje meegebracht

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter