Het blijft vriezen

Het is al een aantal nachten goed koud geweest. De slootjes en het Gooimeer vriezen steeds meer dicht. De voorspellingen blijven ons goedgezind. Mocht het zover zijn dat we het Gooimeer om kunnen om te schaatsen, zal je eerst een goed stuk moeten klunen. Door de wind blijft het water in beweging en word het ijs er niet mooi vlak van. Gelukkig hebben we de ijsbaan ook nog,  waar we naar alle waarschijnlijkheid binnenkort al op kunnen. Voorzichtigheid blijft geboden!  

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter