Nationale voorleesdagen

Van 24 januari t/m 3 februari zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Vandaag las onze burgemeester Hertog daarom voor bij de peuterschool ’t Startblok in het Holleblok. Na een kort ontmoetingsgesprekje, waar natuurlijk ook de ambtsketting werd getoond, luisterden de kinderen aandachtig naar de “baas” van Huizen. “Ssst! De tijger slaapt”,  was het spannende boek dat voorgelezen werd.

Bij de Kamperfoelie school was er vanmorgen niemand minder dan Jim Bakkum om voor te lezen voor de kinderen. Natuurlijk werden er handtekeningen uitgedeeld en er werd een boek uitgedeeld aan de kinderen. Er zijn opnames gemaakt voor 5 uur live. Vanmiddag om 17:00 uur wordt het uitgezonden bij RTL4.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter