Nieuw havenkantoor

De bouw van het nieuwe havenkantoor in de gemeentehaven schiet al aardig op. Op het terrein van de botterwerf is men op dit moment druk bezig met de realisatie van het kantoor. De pannen zitten er al op en het zal niet lang meer duren tot het helemaal dicht is. Het pandje wordt in dezelfde stijl gebouwd als het grote gebouw op de werf.

Over de nieuwbouw is eerder al veel commotie geweest. Het zou het zicht op de werf ontsieren en zou locatie zou minder goed bereikbaar zijn. De tijd zal het leren. Binnenkort verhuizen de havenmeesters naar de overkant. De sanitaire voorzieningen voor de passanten en ligplatshouders blijven in het gebouw onder de KNRM.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

 • Reageer
  Dekkers
  28 januari 2018 op 12:47

  Ik heb foto’s van de Berging van de Botters in 1987
  Is daar interesse voor ze zijn van Dia’s genomen dus geen hoge kwaliteit
  Vr Groet Theo Dekkers O ja de krant heeft ze ook al dus misschien in de krant. Ik heb geen Facebook

 • Laat een reactie achter