Meedenken over de gemeentelijke monumentenlijst ?

OpHuizerHoogte

Dit najaar start de gemeente Huizen met een cultuurhistorisch onderzoek naar bijzondere architectuur en stedenbouw uit de periode 1900 -1985. Met dit onderzoek wil de gemeente kennis over deze periode verzamelen. Misschien leidt dit ook tot een selectie van gebouwen om toe te voegen aan de gemeentelijke monumentenlijst. Vindt u het leuk om daarover mee te denken? Heeft u suggesties? Zijn er gebouwen en wijken uit die periode die u bijzonder vindt? Het oude tankstation in het dorp, de laatste koeienstallen in het oude dorp of juist de krachtcentrale ? Kom dan naar de bijeenkomst op 5 juli a.s. om 20.00 uur om van gedachten te wisselen over het onderzoek. Waar ? In de raadzaal van het gemeentehuis.

 

foto’s Inge Jansen

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen voor jou dagelijks in beeld. Hier zie je de nieuwste foto’s en lees je de laatste nieuwtjes. Volg ons fotoblog en like onze Facebookpagina en kijk zo altijd met ons mee !

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter