Pop-up campagnepand aan de Havenstraat

Geen nieuwe winkel in het dorp, maar een tijdelijk campagnepand! Tot en met de verkiezingen neemt GroenLinks haar intrek in het pand aan Havenstraat 5, voorheen de Wijnberg. De partij zal het pand gebruiken als uitvalsbasis voor campagneacties, voor vergaderingen en bijeenkomsten en gewoon voor de gezelligheid.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om het pand klaar te hebben voor de feestelijke opening op 5 januari om 17:00. Alle inwoners en bedrijven uit Huizen zijn uitgenodigd voor deze opening. Verder kan iedereen tot en met de verkiezingen altijd even binnen lopen als het pand geopend is. Dit is te herkennen aan de vlag die buiten zal staan.

Fijn dat er tijdelijk leven is in dit leegstaande pand! En hopelijk komt er daarna snel een leuke onderneming in.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Haven 5: de broedplaats heeft een naam! - OpHuizerhoogte.nl
    30 mei 2021 op 10:38

    […] ter beschikking stelt aan een maatschappelijk doel; drie jaar geleden was het enkele maanden het campagnepand voor GroenLinks Huizen tijdens de verkiezingen. Toen nog verstopt achter de raamvullende stickers, nu gelukkig open en […]

  • Laat een reactie achter