Santa Run gezellig geslaagd

De derde Santa Run in twee woorden? Gezellig en geslaagd! Vanmiddag gingen een kleine 150 deelnemers van start voor het Wapen van Huizen voor de loop die in het teken staat van Kledingbank Kids en De Zonnebloem.

“In Huizen zitten zo’n 320 ouderen eenzaam thuis. De Santa Run is een manier om ze te betrekken bij de gemeenschap. We moeten allemaal een beetje voor onze ouderen gaan zorgen; de tijd is nu!” aldus Pauline Rebel van organisator Rotary Huizen. Van de opbrengst gaan o.a. vrijwilligers van de Rotary met de eenzame ouderen uit varen op de Zonnebloemboot.

Diverse deelnemers

Een aantal van deze ouderen deed mee aan de Santa Run. Ze werden begeleid door dezelfde vrijwilligers. Een van de deelnemers vertelde trots dat ze 93 jaar oud is! Verder waren er deelnemers in allerlei soorten en maten, van jong tot oud. Dit jaar deden er opvallend veel teams van de Huizer Hockey Club mee.

De Santa Run liep vandaag kriskras door het centrum van Huizen. Gelukkig was er een goede samenwerking met sponsor Hart van Huizen en de zaterdagmarkt, zodat alles op rolletjes verliep. De Stichting Verkeersregelaars Huizen zorgde dat alles veilig verliep, alhoewel er wel wat chaos ontstond toen een van de regelaars niet op zijn plek bleek te staan. Gelukkig kon iedereen erom lachen!

De kerstman kwam per rijtuig aan

Voor het rennen eerst een warming up

Een oudere deelnemer

Ze zijn van start!

Een paar laatkomers

De groep die als eerste binnen kwam

Waar we het allemaal voor doen

Voor elke deelnemer een mooie medaille!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter