Paraplu’s op de catwalk

Wat een gezellige avond had moeten worden met veel publiek, werd een door en door nat evenement met maar weinig mensen. Wat jammer voor al die vrijwilligers die hier zo veel werk van hebben gemaakt. Gelukkig stonden er nog flink wat tenten waaronder iedereen toch nog droog kon staan voor het podium van het “Voorproefje” van de Huizerdag. De modeshow kreeg de volle laag regen, dus liepen de modellen met een paraplu die ook eigenlijk niet misstond bij de najaarscollectie.In de overige tentjes op het Oude Raadhuisplein konden de kinderen nog terecht om prachtig geschminkt te worden en er waren natuurlijk volop hapjes en drankjes.

En voor onderstaande bezoeker was het terecht hondenweer….. Morgen hopelijk beter.

Huizerdag

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter