officiële opening wilhelminahof

Wethouder Marlous Verbeek en Bertran Slokker hebben vanmiddag met een grote schaar het lint doorgeknipt en daarmee is de officiële opening verricht van de woningen aan het Wilhelminahof. Onder toeziend oog van de toekomstige bewoners en alle mensen die meegewerkt hebben om het project tot stand te laten komen.

Voorheen stond hier de Wilhelminaschool en enkele nieuwe bewoners hebben hier vroeger op school gezeten, hoe leuk! In de “Wilhelminaschool” zijn zeven gelijkvloerse huurwoningen gerealiseerd.

Tegenover de oude school zijn op het voormalige schoolplein nog eens zeven huurwoningen gebouwd. Samen vormt dit een mooi hofje in het centrum van het Oude Dorp en is er een gebouw met een verhaal bespaard gebleven voor de sloop.

Foto’s aan het begin van de verbouwing.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter