Gooische gasten, jouw huis zorgeloos verhuurd

 

Ben jij veel op reis en denk je er wel eens over je huis te verhuren ? Gooische Gasten neemt voor jou alle zorgen uit handen en beheert jouw huis zodat je zorgeloos zelf op vakantie kunt. Want steeds meer mensen stellen hun woning, tuinhuis of kamer ter beschikking op diverse verhuur websites. Ook in Huizen zijn er al veel mensen die dat doen! Een leuke bijverdienste en een veilig idee terwijl je er zelf niet bent. Toch vinden veel mensen het een beetje spannend of juist een hoop gedoe. Imma Heutink en Hellen Bruijne van Gooische Gasten helpen je daarbij en nemen alles voor je uit handen.

Wie zijn Gooische Gasten ?

Begin dit jaar zijn Imma en Hellen uit Huizen gestart met Gooische Gasten. Een geweldig idee, want al kort na de lancering bleek er veel vraag te zijn naar deze service.
Gooische Gasten neemt alle zorgen van de verhuur van je huis voor jou uit handen. Van schoonmaak tot het regelen van linnengoed, ze verwelkomen jouw gasten in je woning of  zorgen voor een haal- en brengservice van en naar Schiphol. Zo staat er een bos bloemen klaar, is de koelkast gevuld en is je huis weer heerlijk schoon wanneer je terugkomt. Gooische Gasten regelt dus een prettige aankomst voor de huurders en voor jou als je thuis komt.

 

Gooische Gasten en Belvilla

Door de exclusieve samenwerking van Gooische Gasten met Belvilla kan Gooische Gasten je nog beter van dienst zijn. Belvilla heeft inmiddels 35 jaar ervaring in deze branche. De doelen van beide partijen is dan ook hetzelfde; een eigenaar in alle mogelijke opzichten “ontzorgen”! Vanaf het begin tot het eind; Belvilla neemt het gehele verhuurproces voor jou uit handen. Het persoonlijke aspect is belangrijk in de werkwijze van Belvilla, een verhuur expert komt bij jou langs om alles persoonlijk uit te leggen, Belvilla maakt een fotoreportage van je huis en publiceert je huis op al haar sites. Belvilla beheert het hele boekingsproces en zorgt voor de verhuur aan de juiste doelgroep. Zo bereik je miljoenen vakantiegangers, ontvang je de huursom nog voor aankomst van de gasten en is het proces in handen van een zeer betrouwbare ervaren partner. Gooische Gasten bemiddelt dus ook voor jou in de verhuur en beheert desgewenst jouw woning.
Verhuur je je huis liever zelf ?

Wil je liever het hele boekingsproces zelf doen, van fotoreportage tot het publiceren op verhuursites? Maar wil je toch graag gebruik maken van de services van Gooische Gasten? Dat kan natuurlijk ook. Op de website vind je een overzicht van alle services, zodat je zorgeloos op vakantie kunt. Gooische Gasten is 24/7 voor jouw gasten te bereiken.  Een prettig idee toch ?


Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw huis te verhuren, of wil je gebruik maken van de diensten van Gooische Gasten ? Kijk dan op de website www.gooischegasten.nl.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter