Kerst vieren bij De Haven van Huizen

Wordt het kokkerellen in de keuken met kerst of juist ontspannen aanschuiven bij De Haven van Huizen ? Uiteraard is “De Haven” met kerst alle dagen geopend met een heerlijk aangepast kerst menu voor 24, 25 en 26 december en word je van harte uitgenodigd om hier de kerst te komen vieren. Naast het kerstdiner is er overdag de gelegenheid om gezellig te komen brunchen. Lekker genieten met z’n tweetjes of met de hele familie. Kijk hieronder vast voor de menukaart. Reserveren doe je HIER.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Restaurant De Haven van Huizen is sponsor van het Huizer Fotoblog OpHuizerHoogte.

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter