Nieuw in Huizen

Er komt weer een nieuwe kledingwinkel naar het Hart van Huizen! Woensdag 1 november opent op de Lindenlaan (tussen Albert Heijn en Kruidvat) The Closet, een dameskledingzaak. Iedereen is welkom voor de opening om 16.00 uur.

The Closet is het nieuwe concept van Betty en Natasja Sneekes, bekend van The Walking Closet. Na een aantal jaren verkoop op beurzen, braderieën en bij mensen thuis, gaan de dames nu het avontuur van een vaste stek aan. Met The Closet maken ze de stap naar een winkel in ons hoofdwinkelcentrum, en we wensen ze daar alle succes bij!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter