Lightpainten voor kids én fotografen

We gaan weer Lightpainten met kinderen in het stadspark. Dus voor alle kinderen, neem je op zaterdagavond 4 november je halloween lampjes, LEDjes en andere leuke lichtjes mee naar de uitkijkheuvel om met z’n allen weer een nieuw lichtjes schilderij te maken.

Lightpainting

Na het succes van vorig jaar gaan we van OpHuizerhoogte er weer een prachtig lichtjes spektakel van maken in het donker. Alle kinderen zijn welkom. Door middel van lange sluitertijden te gebruiken op de camera hebben we samen met de kinderen prachtige kunstwerkjes gemaakt. Uiteraard pakken we dit jaar nog verder uit. De kinderen zijn de kwastjes en de lichtjes de verf……

Fotografen opgelet !

Wil je ook een keer experimenteren met lange sluitertijden ? Kom dan ook naar het stadspark met je spiegelreflexcamera en vergeet je statief niet. Na afloop van het lightpainten met kinderen gaan we namelijk nog even verder met een workshop. Hier gaan de fotografen Vincent Snoek en Inge Jansen verder met de kunst van lightpainten en langesluitertijdfotografie. Voor de workshop vragen we een kleine onkostenvergoeding van €5,00 p.p. UPDATE ….INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK – VOL

Wanneer : zaterdag 4 november 19:00 uur voor kinderen
Waar: De uitkijkheuvel in het Stadspark vlakbij de Kinderboerderij
parkeren kan op het parkeerterrein langs t’ Merk

Workshop lange sluitertijdfotografie begint om 20:00 uur op dezelfde locatie

Graag even een berichtje naar ophuizerhoogte@gmail.com als je graag mee wil doen met de workshop. WORKSHOP = VOL Inschrijven niet meer mogelijk

Omdat we deels afhankelijk zijn van het weer, is het raadzaam de website van Ophuizerhoogte de dag zelf nog even te checken.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter