Verwondering voor jong en oud

Voor de vierde keer wordt vandaag het Ouder & Kind Festival georganiseerd. Dit keer in de prachtige Krachtcentrale van Peter Kos en Pieter Hogenbirk. Zowel binnen als buiten is er allerlei leuks te doen, interessants te leren en lekkers te eten. Het weer valt een beetje tegen, maar dat mag de pret niet drukken!

Het Ouder & Kind Festival is een initiatief van Imada de Ru, Jennifer van Blakom, Dorien Sillevis en Mariska Bernardt. Het doel van het festival is om de verbinding tussen ouder en kind een boost te geven door samen deel te nemen aan diverse workshops. In de workshops hebben kinderen de regie. De thema’s zijn sport en spel, creatief, muziek en dans, acteren en ontspanning. Het aanbod in workshops is zeer divers. Zo is er een workshop inktvlekken, een workshop babygebaren en ouderwets stoeien en ravotten.

Op het plein is veel te doen. Er staat een draaimolen – waar zowel groot als klein in past – er zijn kraampjes met informatie en workshops en er zijn foodtrucks. Bij Scouting Vasanta mag je je eigen broodje bakken boven het enorme vuur!

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente. Wethouder Marianne Verhage mocht het festival om 11.00 uur openen. Naast haar staan de trotse initiatiefnemers.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter