Vlieg mee met een helikopter

Altijd al mee willen vliegen met een helikopter? Wij hebben het gedaan, tijdens het Havenfestival. En jij kunt het ook meemaken, zaterdag 23 september in Eemnes! Die dag kun je, net als tijdens het Havenfestival, opstappen voor een rondvlucht over de omgeving.

Op het Havenfestival nam Heliwens (van Experience Events) per rondvlucht vier personen mee voor een tochtje van 6 minuten. In die tijd kon je Huizen van alle kanten bekijken. Voor het event in Eemnes zijn verschillende opties mogelijk. Kijk voor meer informatie op heliwens.nl.

Na landing is de helikopter gelijk weer klaar voor vertrek

Vier passagiers vliegen mee met een professionele piloot.

Met een trillende en ronkende motor achter beregend glas is het moeilijk foto’s maken.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré en Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter